top of page
  • Writer's picturemojelutido

PES 2011 Mac Torrent Pes 2011 Mac Torrent



The PRO EVOLUTION SOCCER franchise has long been regarded as offering incredible realism and control, however PRO EVOLUTION SOCCER 2011 will reinvigorate the series with the most advanced set of improved gameplay additions, control options and to catch up with the evolution of the real-life soccer. Central to its total freedom of play, PRO EVOLUTION SOCCER 2011 introduces a power bar for each player that allows the user to determine the exact strength and placement of every pass and shot. Balls can now be spread absolutely anywhere with surgical precision, with long balls into space, short passes to feet, and intricate one-twos allowing the player to dictate play and control the tempo of a match.




PES 2011 Mac torrent pes 2011 mac torrent



Pro evolution Soccer has at last reached the pinnacle in its continuing pursuit of soccer realism. Unrivaled on the heels of the unabated Summer 2010 fervor for the world's greatest soccer competition, Pro Evolution Soccer 2011 is the latest addition to the ever-popular PES series.


PES 2011 Editor is developed by pes. The most popular version of this product among our users is 1.5. The name of the program executable file is editor.exe. The product will soon be reviewed by our informers.


Aby bylo jasno, já se vám jako pirát na celou šaškárnu s aktivací po telefonu, kosočtvercoviny s licencemi v BIOSu apod. hovadiny samozřejmě vyseru, sosnu si torrent, zkontroluju SHA-1 podle MSDN, použiju univerzální GVLK klíč z webu Microsoftu a zaktivuju to přes open-source KMS emulátor, který nahodím třeba na router a zaktivuju si takhle, kolik Widlí budu chtít.


Uzavírám nesmyslnou diskusi tím, že poskytujete opravdu skvělé služby. On by byl ohromný problém poskytnout link ke stažení, že? Lepší je zákazníky v rámci "freemium" modelu odkazovat na uloz.to nebo na torrenty. Pro příště se poučí, nastudují problematiku a nebudou Microsoft otravovat s otázkami na to, jak provést downgrade, ty Windows si prostě rovnou upirátí a bude vyřízeno.


Nevím, co si Kefalín predstavujete pod takým pojmem "legální médium". Prostě si to sosnu z torrentu nebo ze zmiňovaného uloz.to, jak mi doporučuje "podpora" Maloměkku. Vzhledem k tomu, že krabicové verze prakticky neexistují, instalační média se taky nedistribuují a primárním distribučním kanálem je již drahnou dobu Internet, tak v tom shluku jedniček a nul v ISO obrazu opravdu žádný rozdíl není. Licenční klíč se dá zjistit z nainstalovaného systému. (Mimochodem, u systémů aktivovaných přes BIOS SLIC je stejný u všech počítačů daného výrobce s danou edicí Widlí.)


Viz vejs, Franta Trdlo se obrati na support M$, a zepta se, jakym zpusobem ma toto sve pravo realizovat. Support jej odkaze na sousedy/zname/ulozto/torrent. Support M$ je v tomto pripade zcela jednoznacnou autoritou toho, co je zcela legalni a spravny zpusob, jak toto pravo realizovat. 2ff7e9595c


8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page